Kelebek

Çarşamban muazzam olsun sevdiğim. Perşembe ötede değil zaten. Köşeyi dön şuradan sen, sonra kime sorsan gösterir. Cuma dediğinde beraberiz.

Kuş uçuşu mesafedeyiz yani. Kuşlar üşenirse de ne gam. Uçaklar var. Niyet olsun yeter. Biner geliriz.

Bu hafta sonu müjdeli bir ay doğacak hanene. Mumlarını üfleyecek tanıdık bir nefes 31inde, Pazartesi kabarmış yüreğin yatışacak kuşkular sönerken. Bedenimiz sana ve bana emanet.

Göreceğim vardı. Hep olacak. Asi otlar gibi biter bu özlem. Savaşma da yaşa, severek. Sevmezsen de yanında yat. Şükret!

Sindirdin mi bu yılı küçüğüm? Hazır mısın fazlasına? Direncini cesaretinle aşıla öyleyse. Hayallerine kırmızılar giydir. İsteklerinle konuş yüksek sesle. Söyle, hepsi eksiksiz gelsinler. Susmasınlar ki olduralım. Çığlık çığlığa sevsinler.

Kelebeklerden konuştuk bu sabah ve anlaştık. Ben okuduğumda seni gördüm. Sen kara yazdın efsaneyi. İkimizin bildiğini ister anlat ister sakla.

Büyüme. Hem uçarı kırılgan hem güçlü dur, hep hayattan yana. Hevesin çocuk, saçların asi kıvırcık kalsın.

Şiirleri yazarım söz. Hikayemiz sende. Ruhumuz ikimize emanet.

 

Antalya, Aralık 2018

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s